Përfshihuni në yast-apparmor

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-apparmor po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

46

Vargje

77

Gjuhë

86,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-apparmor përmban aktualisht 46 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 86,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-apparmor, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti