Përfshihuni në yast-audit-laf

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-audit-laf po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

153

Vargje

77

Gjuhë

78,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-audit-laf përmban aktualisht 153 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 78,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-audit-laf, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-audit-laf