Përfshihuni në yast-cio

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-cio po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

15

Vargje

77

Gjuhë

86,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-cio përmban aktualisht 15 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 86,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-cio, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-cio