Përfshihuni në yast-control

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-control po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

114

Vargje

77

Gjuhë

45,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-control përmban aktualisht 114 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 45,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-control, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti