Përfshihuni në yast-country

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-country po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

170

Vargje

78

Gjuhë

1,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-country përmban aktualisht 170 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-country, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti