Përfshihuni në yast-fcoe-client

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-fcoe-client po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

123

Vargje

77

Gjuhë

47,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-fcoe-client përmban aktualisht 123 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 47,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-fcoe-client, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-fcoe-client