Përfshihuni në yast-geo-cluster

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-geo-cluster po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

89

Vargje

76

Gjuhë

39,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-geo-cluster përmban aktualisht 89 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 39,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-geo-cluster, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-geo-cluster