Përfshihuni në yast-instserver

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-instserver po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

106

Vargje

77

Gjuhë

33,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-instserver përmban aktualisht 106 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 33,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-instserver, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-instserver