Përfshihuni në yast-iscsi-client

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-iscsi-client po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

103

Vargje

77

Gjuhë

33,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-iscsi-client përmban aktualisht 103 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 33,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-iscsi-client, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-iscsi-client