Përfshihuni në yast-languages_db

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-languages_db po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

59

Vargje

77

Gjuhë

20,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-languages_db përmban aktualisht 59 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 20,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-languages_db, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përkthe Shihni gjuhë projekti