Përfshihuni në yast-ldap

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-ldap po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

61

Vargje

77

Gjuhë

57,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-ldap përmban aktualisht 61 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 57,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-ldap, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-ldap