Përfshihuni në yast-mail

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-mail po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

162

Vargje

77

Gjuhë

24,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-mail përmban aktualisht 162 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 24,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-mail, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti