Përfshihuni në yast-multipath

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-multipath po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

73

Vargje

77

Gjuhë

47,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-multipath përmban aktualisht 73 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 47,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-multipath, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-multipath