Përfshihuni në yast-nfs

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-nfs po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

75

Vargje

77

Gjuhë

1,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-nfs përmban aktualisht 75 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-nfs, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-nfs