Përfshihuni në yast-nis_server

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-nis_server po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

154

Vargje

77

Gjuhë

5,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-nis_server përmban aktualisht 154 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 5,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-nis_server, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-nis_server