Përfshihuni në yast-online-update-configuration

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-online-update-configuration po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

41

Vargje

77

Gjuhë

9,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-online-update-configuration përmban aktualisht 41 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 9,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-online-update-configuration, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-online-update-configuration