Përfshihuni në yast-online-update

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-online-update po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

78

Vargje

77

Gjuhë

6,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-online-update përmban aktualisht 78 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 6,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-online-update, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-online-update