Përfshihuni në yast-pam

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-pam po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1

Varg

77

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-pam përmban aktualisht 1 varg për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-pam, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-pam