Përfshihuni në yast-pkg-bindings

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-pkg-bindings po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

37

Vargje

77

Gjuhë

10,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-pkg-bindings përmban aktualisht 37 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 10,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-pkg-bindings, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-pkg-bindings