Përfshihuni në yast-proxy

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-proxy po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

70

Vargje

77

Gjuhë

5,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-proxy përmban aktualisht 70 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 5,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-proxy, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-proxy