Përfshihuni në yast-reipl

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-reipl po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

32

Vargje

77

Gjuhë

34,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-reipl përmban aktualisht 32 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 34,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-reipl, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti