Përfshihuni në yast-rpm-groups

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-rpm-groups po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

211

Vargje

77

Gjuhë

49,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-rpm-groups përmban aktualisht 211 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 49,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-rpm-groups, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti