Përfshihuni në yast-samba-server

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-samba-server po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

265

Vargje

77

Gjuhë

0,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-samba-server përmban aktualisht 265 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-samba-server, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-samba-server