Përfshihuni në yast-services-manager

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-services-manager po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

119

Vargje

77

Gjuhë

26,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-services-manager përmban aktualisht 119 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 26,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-services-manager, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-services-manager