Përfshihuni në yast-slp-server

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-slp-server po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

59

Vargje

77

Gjuhë

25,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-slp-server përmban aktualisht 59 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 25,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-slp-server, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti