Përfshihuni në yast-slp

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-slp po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

3

Vargje

77

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-slp përmban aktualisht 3 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-slp, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-slp