Përfshihuni në yast-sound

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-sound po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

203

Vargje

77

Gjuhë

19,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-sound përmban aktualisht 203 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 19,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-sound, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti