Përfshihuni në yast-support

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-support po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

159

Vargje

77

Gjuhë

21,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-support përmban aktualisht 159 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 21,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-support, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-support