Përfshihuni në yast-sysconfig

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-sysconfig po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

106

Vargje

77

Gjuhë

6,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-sysconfig përmban aktualisht 106 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 6,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-sysconfig, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-sysconfig