Përfshihuni në yast-base

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-base po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

950

Vargje

79

Gjuhë

27,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-base përmban aktualisht 950 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 27,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-base, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-base