Përfshihuni në yast-dns-server

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-dns-server po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

374

Vargje

77

Gjuhë

8,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-dns-server përmban aktualisht 374 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 8,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-dns-server, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-dns-server