Përfshihuni në yast-iscsi-lio-server

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-iscsi-lio-server po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

142

Vargje

77

Gjuhë

28,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-iscsi-lio-server përmban aktualisht 142 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 28,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-iscsi-lio-server, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-iscsi-lio-server