Përfshihuni në yast-registration

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-registration po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

271

Vargje

77

Gjuhë

32,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-registration përmban aktualisht 271 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 32,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-registration, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-registration