Përfshihuni në yast-users

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-users po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

713

Vargje

77

Gjuhë

7,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-users përmban aktualisht 713 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 7,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-users, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-users