Translation status

Strings36
100.0% Translate
Words1194
100.0%
Approved
Good
Failing checks
Needs editing

Project Information

Project website https://github.com/openSUSE/yast-slide-show
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Translation suggestions can be made.
  • Any authenticated user can contribute.
  • The translation uses bilingual files.
Translation license GPL-2.0-only
Repository git@github.com:openSUSE/yast-slide-show.git
Repository branch master bb81e4b, a month ago
Repository containing Weblate translations https://l10n.opensuse.org/git/yast-slide-show/master/
Filemaskpo/*.po
Translation file po/fi.po
When User Action Detail Object
3 years ago none Committed changes yast-slide-show/master - Finnish
3 years ago TommiNieminen Translation changed yast-slide-show/master - Finnish
Haluatko tehdä openSUSEsta vieläkin paremman? Voit auttaa tekemään lähes mitä tahansa. Esimerkiksi uusien pakettien tekeminen eri Linux-jakeluille on helppoa ainutlaatuisen openSUSE Build Service -palvelun avulla. Liity openSUSE.org-yhteisöön!.
3 years ago TommiNieminen Translation changed yast-slide-show/master - Finnish
Lisätietoja on saatavilla openSUSEn wikissä osoitteessa http://en.opensuse.org/. DokumentaatioOhjeista löytyy linkkejä monenlaiseen hyödylliseen tietoon, jota muut openSUSE-käyttäjät tuottavat ja ylläpitävät. Löydät myös linkkejä SUSEn verkkosivuilla tarjolla olevaan dokumentaatioon. Jakeluun liittyvissä ongelmissa voit saada apua www.opensuse.org-sivuston Support Database -tietokannasta. osoitteesta www.opensuse.org
3 years ago TommiNieminen Translation completed yast-slide-show/master - Finnish
3 years ago TommiNieminen Committed changes yast-slide-show/master - Finnish
3 years ago TommiNieminen New translation yast-slide-show/master - Finnish
SUSE Linux Enterprise -tuoteperheeseeLinux-yritystuotteisiin kuuluvat SUSE Linux Enterprise Server ja SUSE Linux Enterprise Desktop. Yritystuotteissllamme on seitsemäkymmenen vuoden ylläpitotakuu ja vaihtoehto, mahdollisuus pidentää aikaa 13 vuoteen sekä muita valinnaisia tukiohjelmia. Lisätietoja SUSEn yrityskäyttöön tarkoitetusta -Linuxista löydät osoitteesta http://www.suse.com/
3 years ago TommiNieminen New translation yast-slide-show/master - Finnish
OpenSUSE13.2 Leap 42.3 tarjoaa sekä jakelua että Linuxia ylipäänsä koskevant kattavan dokumentaationt ohjeet. Ohjekeskus löytyy käynnistysvalikon kautta. Ohjeet löytyvät myös PDF-muodossa. Vsta. Käsikirjat voit ladata ja tulostaa nemyös PDF-muodossa (http://en.opensuse.org/Portal:Documentation).
3 years ago TommiNieminen New translation yast-slide-show/master - Finnish
Sekä Xen ja- että KVM -hypervisoiirit kuuluvat openSUSE-jakeluun. Xen on yksi parhaist Leap 42.3:een. Xen on luotettavimpia saatavilla olevia virtualisointiratkaisuistja. Lisäksi, openSUSE sisältäätarjoaa työkalut tiedostonjakoon (Samba, NFS ja niin edelleen) ja, tulostukseen verkon kautta (CUPS), verkkosivustojen ylläpitoon (Apache). Ohjelmistokehitystä vartkseen openSUSE tarjoaassa on joukkon ajonaikaisia ympäristöjä sekä monipuolisia ohjelmistosovelluskehitystyökaluja.
3 years ago TommiNieminen New translation yast-slide-show/master - Finnish
OpenSUSESuSE Firewallin ja AppArmonin lisäksi openSUSE Leap 42.3 sisältää myös erityisen tietoturvapäivitysjärjestelmän SUSE palomuurin ja AppArmorin lisäksi. Varmistaaksesi, että saat aina uusimmat tietoturvapäivitykset, valitse asennuksen lopuksi, että järjestelmä suorittaa verkkopäivityksen (jos urvallisuuspaikkausten päivitysjärjestelmän. Varmistaaksesi viimeisimpien turvapäivitysten asentumisen, voit valita verkkopäivityksen tämän asennuksen lopuksi (ellet valinnut alussa käytettäväksi automaattista asennus taptilaa). Jatkossa päivitysjärjestelmä ilmoittaa sinulle kaikista saatavilla olevista tietoTulevaisuudessa saat automaattisesti ilmoituksia tärkeistä turvapäivityksistä, jottalloin voit asentaa ne smilloin kuin sinulle parhaiten sopii.
3 years ago TommiNieminen New translation yast-slide-show/master - Finnish
Käyttöjärjestelmän oma palomuuri pitää tunkeilijat loitolla kaikista tiedoistasi. Se antaa järjestelmällesi läpipääsemättömän suojan, jonka muokkaaminen tarpeisiisi vie vain hetken. OpenSUSEopenSUSE koostaa kokonaisuuden, jota sinä hallitset. Jatkuva tai ajoittainen päivitys, sinä päätät. Toisin kuin Windowsissa, voit itse päättää, mitkä päivitykset toteutetaan milloin. Useimmista muista jakeluista poiketen voit valita työpöytäsi (tai ei työpöytää lainkaan), ja sinulla on työkaluja kuten YaST auttamassa hallitsemaan konettasi, turvallisuuttasi ja yksityisyyttäsi. Turvaa järjestelmäsi ja tietosi internethyökkäyksiltä SuSE-palomuurilla. Tämä turvaohjelma on käytössä oletusarvoisesti ja helppo asettaa. Voit tehdä myös enemmän koneesi turvaamiseksi openSUSE Leap 42.3:lla, koska se sisältää myös AppArmorin, tehokkaimman ja helppokäyttöisimmän Linuxin tietoturvaratkaisun, joka suojaa järjestelmääsi automaattisesti sekä ulkoisilta että sisäoimman saatavilla olevan Linux-sovellusten turvajärjestelmän. AppArmor suojaa proaktiivisesti käyttöjärjestelmääsi ja sovelluksiasi sisäisiltä ja ulkoisiltäa uhilta.
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words
Total 36 1194
Translated 100.0% 36 1194
Needs editing 0.0% 0
Failing check 0.0% 0

Last activity

Last change Feb. 18, 2018, 9:01 p.m.
Last author Tommi Nieminen

Activity in last 30 days

Activity in last year