Translation status

Strings36
100.0% Translate
Words1194
100.0%
Approved
Good
Failing checks
Needs editing

Project Information

Project website https://github.com/openSUSE/yast-slide-show
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Suggestions to improve translation can be made.
  • Any authenticated user can contribute.
  • The translation is using bilingual files.
Repository git@github.com:openSUSE/yast-slide-show.git
Repository branch master 3f822a8
Repository with Weblate translations https://l10n.opensuse.org/git/yast-slide-show/master/
File maskpo/*.po
Translation file po/fi.po
When User Action Detail Object
a year ago None Committed changes yast-slide-show/master - Finnish
a year ago Tommi Nieminen Translation changed yast-slide-show/master - Finnish
Haluatko tehdä openSUSEsta vieläkin paremman? Voit auttaa tekemään lähes mitä tahansa. Esimerkiksi uusien pakettien tekeminen eri Linux-jakeluille on helppoa ainutlaatuisen openSUSE Build Service -palvelun avulla. Liity openSUSE.org-yhteisöön!.
a year ago Tommi Nieminen Translation changed yast-slide-show/master - Finnish
Lisätietoja on saatavilla openSUSEn wikissä osoitteessa http://en.opensuse.org/. DokumentaatioOhjeista löytyy linkkejä monenlaiseen hyödylliseen tietoon, jota muut openSUSE-käyttäjät tuottavat ja ylläpitävät. Löydät myös linkkejä SUSEn verkkosivuilla tarjolla olevaan dokumentaatioon. Jakeluun liittyvissä ongelmissa voit saada apua Support Database -tietokannasta osoitteesta www.opensuse.org-sivuston Support Database -tietokannasta.
a year ago Tommi Nieminen Translation completed yast-slide-show/master - Finnish
a year ago Tommi Nieminen Committed changes yast-slide-show/master - Finnish
a year ago Tommi Nieminen New translation yast-slide-show/master - Finnish
Linux-yritystuotteisiin kuuluvat SUSE Linux Enterprise -tuoteperServer ja SUSE Linux Enterprise Desktop. Yritystuotteillamme on kymmenen vuoden ylläpitotakuu, maheeseen kuuluvat SUSE Linux Enterprise Server ja SUSE Linux Enterprise Desktop. Yritystuotteissamme on seitsemän vuoden ylläpitotakuu ja vaihtoehtodollisuus pidentää aikaa 13 vuoteen sekä muita valinnaisia tukiohjelmia. Lisätietoja SUSEn yrityskäyttöön tarkoitetusta -Linuxista löydät osoitteesta http://www.suse.com/
a year ago Tommi Nieminen New translation yast-slide-show/master - Finnish
OpenSUSE1 Leap 42.3.2 tarjoaa sekä jakelua että Linuxia ylipäänsä koskevan kattavan dokumentaationt kattavat ohjeet. Ohjekeskus löytyy käynnistysvalikon kautta. Ohjeet löytyvätsta. Käsikirjat voit ladata ja tulostaa myös PDF-muodossa. Voit ladata ja tulostaa ne (http://en.opensuse.org/Portal:Documentation).
a year ago Tommi Nieminen New translation yast-slide-show/master - Finnish
Sekä Xen ja- että KVM hyperviso-hypervisiirit kuuluvat openSUSE-jakeluu Leap 42.3:een. Xen on yksi parhaista saatavilla virtualisointiratkaisuistluotettavimpia saatavilla olevia virtualisointiratkaisuja. Lisäksi, openSUSE sisältäätarjoaa työkalut tiedostonjakoon (Samba, NFS ja niin edelleen) ja tulostukseen verkon kautta, tulostukseen (CUPS), verkkosivustojen ylläpitoon (Apache). Ohjelmistokehitystä vartkseen openSUSE tarjoaa joukonssa on joukko ajonaikaisia ympäristöjä sekä monipuolisia ohjelmistosovelluskehitystyökaluja.
a year ago Tommi Nieminen New translation yast-slide-show/master - Finnish
OSuSE Firewallin ja AppArmonin lisäksi openSUSE sisältää myös erityisen tietoturvaLeap 42.3 sisältää erityisen turvallisuuspaikkausten päivitysjärjestelmän SUSE palomuurin ja AppArmorin lisäksi. Varmistaaksesi viimeisimpien turvapäivitysten asentumisen, että saat aina uusimmat tietoturvapäivitykset, valitse asennuksen lopuksi, että järjestelmä suorittaa verkkopäivityksenvoit valita verkkopäivityksen tämän asennuksen lopuksi (jos et valinnut aluksi automaattista asennus tapellet valinnut alussa käytettäväksi automaattista asennustilaa). Jatkossa päivitysTulevaisuudessa saat automaattisesti ilmoituksia tärkeistä turvapäivityksistä, järjestelmä ilmoittaa sinulle kaikista saatavilla olevista tietoturvapäivityksistä, jotta voit asentaa ne silloin kuin sinulle parhaitenolloin voit asentaa ne milloin sinulle sopii.
a year ago Tommi Nieminen New translation yast-slide-show/master - Finnish
Käyttöjärjestelmän oma palomuuri pitää tunkeilijat loitolla kaikista tiedoistasi. Se antaa järjestelmällesi läpipääsemättömän suojan, jonka muokkaaminen tarpeisiisi vie vain hetken. OopenSUSE sisältää mkoostaa kokonaisuuden, jota sinä hallitset. Jatkuva tai ajoittainen päivitys, sinä päätät. Toisin kuin Windowsissa, voit itse päättää, mitkä päivitykset toteutetaan milloin. Useimmista muista jakeluista poiketen voit valita tspöytäsi (tai ei työpöytää lainkaan), ja sinulla on työkaluja kuten YaST auttamassa hallitsemaan konettasi, turvallisuuttasi ja yksityisyyttäsi. Turvaa järjestelmäsi ja tietosi internethyökkäyksiltä SuSE-palomuurilla. Tämä turvaohjelma on käytössä oletusarvoisesti ja helppo asettaa. Voit tehdä myös enemmän koneesi turvaamiseksi openSUSE Leap 42.3:lla, koska se sisältää AppArmorin, tehokkaimman ja helppooimman saatavilla olevan Linux-sovellusten turvajärjestelmän. AppArmor suojaa proaktiivisesti käyttöisimmän Linuxin tietoturvaratkaisun, joka suojaa järjestelmääsi automaattisesti sekä ulkoisilta että sisäisiltäjärjestelmääsi ja sovelluksiasi sisäisiltä ja ulkoisilta uhilta.
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words
Total 36 1194
Translated 100.0% 36 1194
Review 0.0% 0
Failing check 0.0% 0

Last activity

Last change Feb. 18, 2018, 9:01 p.m.
Last author Tommi Nieminen

Activity in last 30 days

Activity in last year