Component Translated Words
master
45.6%
42.7%
- Good translations
- Translations with failing checks
- Fuzzy translations
Project website https://github.com/yast/yast-sudo
Number of strings 8316
Number of words 132902
Number of languages 77
Number of source strings 108
Number of source words 1726
Language Translated Words
Afrikaans
9.2%
2.7%
Albanian
96.2%
98.8%
Amharic
0.0%
0.0%
Arabic
100.0%
100.0%
Asturian
1.8%
0.1%
Basque
0.0%
0.0%
Belarusian
6.4%
0.7%
Bengali
4.6%
2.1%
Bosnian
3.7%
0.4%
Bulgarian
10.1%
2.7%
Burmese
0.0%
0.0%
Catalan
100.0%
100.0%
Central Khmer
100.0%
100.0%
Chinese (China)
100.0%
100.0%
Chinese (Taiwan)
100.0%
100.0%
Croatian
57.4%
15.9%
Czech
100.0%
100.0%
Danish
100.0%
100.0%
Dutch
100.0%
100.0%
English (United Kingdom)
81.4%
85.2%
English (United States)
24.0%
54.2%
Esperanto
0.0%
0.0%
Estonian
48.1%
12.4%
Finnish
100.0%
100.0%
French
100.0%
100.0%
Galician
92.5%
88.5%
Georgian
6.4%
0.7%
German
100.0%
100.0%
Greek
100.0%
100.0%
Gujarati
7.4%
2.5%
Hebrew
5.5%
0.6%
Hindi
10.1%
2.8%
Hungarian
100.0%
100.0%
Indonesian
100.0%
100.0%
Italian
100.0%
100.0%
Japanese
100.0%
100.0%
Javanese
0.0%
0.0%
Kannada
0.0%
0.0%
Korean
100.0%
100.0%
Kurdish
14.8%
1.4%
Lao
0.0%
0.0%
Latvian
0.0%
0.0%
Lithuanian
100.0%
100.0%
Low German
0.0%
0.0%
Macedonian
7.4%
2.5%
Malay
0.0%
0.0%
Marathi
9.2%
2.7%
Nepali
0.0%
0.0%
Norwegian Bokmål
100.0%
100.0%
Norwegian Nynorsk
0.0%
0.0%
Persian
0.9%
0.1%
Polish
100.0%
100.0%
Portuguese
81.4%
85.2%
Portuguese (Brazil)
100.0%
100.0%
Punjabi
60.1%
26.5%
Pushto
0.0%
0.0%
Romanian
89.8%
87.3%
Russian
100.0%
100.0%
Serbian
2.7%
0.2%
Serbian (latin)
8.3%
1.4%
Sinhala
0.0%
0.0%
Slovak
100.0%
100.0%
Slovenian
9.2%
2.6%
Spanish
100.0%
100.0%
Swahili
0.0%
0.0%
Swedish
100.0%
100.0%
Tajik
2.7%
0.1%
Tamil
9.2%
2.7%
Thai
87.9%
86.8%
Turkish
9.2%
2.6%
Turkmen
0.0%
0.0%
Ukrainian
100.0%
100.0%
Vietnamese
28.7%
7.4%
Walloon
6.4%
1.3%
Welsh
4.6%
0.5%
Xhosa
9.2%
2.7%
Zulu
9.2%
2.7%

There are currently no glossaries defined for this project.

Manage all glossaries
When User Action Translation
a month ago None Resource update yast-sudo/master - Albanian
a month ago None Committed changes yast-sudo/master - Albanian
a month ago Eva Vranici Translation changed yast-sudo/master - Albanian
<p> 1 Për të redaktuar rregullin ekzistues, zgjidhni një hyrje nga tabela dhe klikoni mbi
<b> 2Edit <b>Butoni</ b> 3 butonb>redakto. Për të fshirë hyrjen e përzgjedhur, klikoni butonin <b> 4<b>butonin</b>Fshije</ b> 5.
</ p> 6
a month ago Eva Vranici Committed changes yast-sudo/master - Albanian
a month ago Kristina Qejvanaj New translation yast-sudo/master - Albanian
Nuk mund të shkruaj cilësime.
a month ago Kristina Qejvanaj New translation yast-sudo/master - Albanian
Duke shkruar konfigurimet ...
a month ago Kristina Qejvanaj New translation yast-sudo/master - Albanian
Shkruani konfigurimet
a month ago Kristina Qejvanaj New translation yast-sudo/master - Albanian
Ruajtja e sudo Konfigurimi
a month ago Kristina Qejvanaj New translation yast-sudo/master - Albanian
Ndodhi një gabim gjatë leximit të përdoruesve dhe grupeve.
a month ago Kristina Qejvanaj New translation yast-sudo/master - Albanian
Të gjitha ndryshimet do të humbasin. Me të vërtetë hiqni konfigurimin sudo pa kursyer?
Browse all project changes

Activity in last 30 days

Activity in last year