Component Translated Words
master Linked
47.3%
42.7%
Approved
Good
Failing checks
Needs editing
Project website https://github.com/yast/yast-dhcp-server
Number of strings 28875
Number of words 243243
Number of languages 77
Number of source strings 375
Number of source words 3159
Language Translated Words
Afrikaans
8.0%
1.6%
Albanian
32.3%
17.8%
Amharic
0.0%
0.0%
Arabic
100.0%
100.0%
Asturian
3.5%
0.7%
Basque
0.0%
0.0%
Belarusian
5.9%
1.2%
Bengali
8.3%
1.8%
Bosnian
1.1%
0.1%
Bulgarian
68.0%
54.6%
Burmese
0.0%
0.0%
Catalan
100.0%
100.0%
Central Khmer
98.9%
99.2%
Chinese (China)
100.0%
100.0%
Chinese (Taiwan)
100.0%
100.0%
Croatian
34.4%
17.0%
Czech
100.0%
100.0%
Danish
100.0%
100.0%
Dutch
100.0%
100.0%
English (United Kingdom)
93.3%
77.4%
English (United States)
0.8%
1.9%
Esperanto
0.0%
0.0%
Estonian
72.3%
33.1%
Finnish
100.0%
100.0%
French
100.0%
100.0%
Galician
79.5%
42.1%
Georgian
7.2%
1.3%
German
100.0%
100.0%
Greek
99.2%
99.7%
Gujarati
8.8%
1.7%
Hebrew
1.3%
0.2%
Hindi
65.9%
54.1%
Hungarian
100.0%
100.0%
Indonesian
100.0%
100.0%
Italian
100.0%
100.0%
Japanese
100.0%
100.0%
Javanese
0.0%
0.0%
Kannada
0.3%
0.1%
Korean
100.0%
100.0%
Kurdish
8.0%
1.3%
Lao
0.0%
0.0%
Latvian
0.0%
0.0%
Lithuanian
91.2%
69.9%
Low German
0.8%
0.1%
Macedonian
4.0%
0.8%
Malay
0.0%
0.0%
Marathi
10.7%
2.2%
Nepali
0.0%
0.0%
Norwegian Bokmål
98.9%
99.2%
Norwegian Nynorsk
0.0%
0.0%
Pashto
0.0%
0.0%
Persian
1.6%
0.3%
Polish
100.0%
100.0%
Portuguese
95.2%
82.6%
Portuguese (Brazil)
100.0%
100.0%
Punjabi
82.9%
61.3%
Romanian
96.0%
83.9%
Russian
100.0%
100.0%
Serbian
1.9%
0.3%
Serbian (latin)
23.5%
13.0%
Sinhala
0.0%
0.0%
Slovak
100.0%
100.0%
Slovenian
68.0%
54.6%
Spanish
100.0%
100.0%
Swahili
0.0%
0.0%
Swedish
100.0%
100.0%
Tajik
2.7%
0.3%
Tamil
10.4%
2.0%
Thai
95.2%
82.6%
Turkish
36.0%
21.8%
Turkmen
0.0%
0.0%
Ukrainian
99.7%
99.8%
Vietnamese
2.7%
0.5%
Walloon
6.9%
1.7%
Welsh
1.9%
0.2%
Xhosa
8.0%
1.6%
Zulu
8.0%
1.6%

There are currently no glossaries defined for this project.

Manage all glossaries
When User Action Detail Object
3 months ago none Committed changes yast-dhcp-server/master - Finnish
3 months ago KimmoKujansuu New translation yast-dhcp-server/master - Finnish
DHCP-palvelin DN ei ole määritelty.Palvelua dhcpd ei ole asennettu
3 months ago KimmoKujansuu New contributor yast-dhcp-server/master - Finnish
3 months ago none Resource update yast-dhcp-server/master - Albanian
5 months ago none New component alert yast-dhcp-server/master
UpdateFailure
6 months ago none Committed changes yast-dhcp-server/master - Albanian
6 months ago KristinaQejvanaj New translation yast-dhcp-server/master - Albanian
ou kanë specifikuar një skedar konfigurimi alternativ për serverin DHCP.

YaST nuk e ka mbështetur këtë. Moduli i serverit DHCP mund të lexojë dhe të shkruajë
/etc/dhcpd.conf. Konfigurimi i ri nga% 1 nuk do të importohet. të gjithë
ndryshimet do të ruhen në skedarin e konfigurimit të parazgjedhur.

Vazhdoni vërtet?
6 months ago KristinaQejvanaj New translation yast-dhcp-server/master - Albanian
Opsioni i komandës së komandës së serverit DHCP "-% 1" kërkon një argument
6 months ago KristinaQejvanaj New translation yast-dhcp-server/master - Albanian
"-% 1" nuk është një opsion i vlefshëm i komandës së serverit DHCP
6 months ago KristinaQejvanaj New translation yast-dhcp-server/master - Albanian
Nëse futni cilësimet e ekspertëve, nuk mund të ktheheni
në këtë dialog. Mund të shfaqni këtë dialog
duke ruajtur ndryshimet dhe duke rifilluar modulin.
Nëse është shumë komplekse një konfigurim i caktuar, eksperti
dialogu i cilësimeve shfaqet kur ju
filloni modulin DHCP server.

Vazhdo?
Browse all project changes

Activity in last 30 days

Activity in last year