yast2-tftp-server is not part of openSUSE Leap 15. It exists only in openSUSE Tumbleweed and enterprise products.
Component Translated Words
master Linked
57.9%
50.8%
Approved
Good
Failing checks
Needs editing
Project website https://github.com/yast/yast-tftp-server
Number of strings 1900
Number of words 12920
Number of languages 76
Number of source strings 25
Number of source words 170
Language Translated Words
Afrikaans
12.0%
1.8%
Albanian
80.0%
61.8%
Amharic
0.0%
0.0%
Arabic
100.0%
100.0%
Asturian
16.0%
2.9%
Basque
0.0%
0.0%
Belarusian
16.0%
2.9%
Bengali
16.0%
2.9%
Bosnian
8.0%
1.8%
Bulgarian
96.0%
88.8%
Burmese
0.0%
0.0%
Catalan
100.0%
100.0%
Central Khmer
96.0%
88.8%
Chinese (China)
100.0%
100.0%
Chinese (Taiwan)
100.0%
100.0%
Croatian
92.0%
66.5%
Czech
100.0%
100.0%
Danish
100.0%
100.0%
Dutch
100.0%
100.0%
English (United Kingdom)
92.0%
66.5%
Esperanto
0.0%
0.0%
Estonian
92.0%
66.5%
Finnish
100.0%
100.0%
French
100.0%
100.0%
Galician
96.0%
88.8%
Georgian
28.0%
7.6%
German
100.0%
100.0%
Greek
96.0%
88.8%
Gujarati
12.0%
1.8%
Hebrew
96.0%
88.8%
Hindi
92.0%
66.5%
Hungarian
100.0%
100.0%
Indonesian
96.0%
88.8%
Italian
100.0%
100.0%
Japanese
100.0%
100.0%
Javanese
0.0%
0.0%
Kannada
0.0%
0.0%
Korean
100.0%
100.0%
Kurdish
28.0%
7.6%
Lao
0.0%
0.0%
Latvian
0.0%
0.0%
Lithuanian
96.0%
88.8%
Low German
0.0%
0.0%
Macedonian
92.0%
66.5%
Malay
0.0%
0.0%
Marathi
16.0%
2.9%
Nepali
0.0%
0.0%
Norwegian Bokmål
96.0%
88.8%
Norwegian Nynorsk
96.0%
88.8%
Pashto
0.0%
0.0%
Persian
96.0%
88.8%
Polish
100.0%
100.0%
Portuguese
92.0%
66.5%
Portuguese (Brazil)
100.0%
100.0%
Punjabi
92.0%
66.5%
Romanian
92.0%
66.5%
Russian
100.0%
100.0%
Serbian
4.0%
0.6%
Serbian (latin)
32.0%
15.3%
Sinhala
0.0%
0.0%
Slovak
100.0%
100.0%
Slovenian
52.0%
37.6%
Spanish
100.0%
100.0%
Swahili
0.0%
0.0%
Swedish
100.0%
100.0%
Tajik
12.0%
1.8%
Tamil
16.0%
2.9%
Thai
92.0%
66.5%
Turkish
100.0%
100.0%
Turkmen
0.0%
0.0%
Ukrainian
100.0%
100.0%
Vietnamese
8.0%
1.2%
Walloon
12.0%
1.8%
Welsh
24.0%
14.1%
Xhosa
12.0%
1.8%
Zulu
12.0%
1.8%

There are currently no glossaries defined for this project.

Manage all glossaries
When User Action Detail Object
3 weeks ago none Committed changes yast-tftp-server/master - Albanian
3 weeks ago KristinaQejvanaj New translation yast-tftp-server/master - Albanian
Po
3 weeks ago KristinaQejvanaj New translation yast-tftp-server/master - Albanian
Aktivizohet serveri TFTP:
3 weeks ago KristinaQejvanaj Translation changed yast-tftp-server/master - Albanian
IDuke initcializing uar...
3 weeks ago KristinaQejvanaj New translation yast-tftp-server/master - Albanian
Initializing ...
3 weeks ago KristinaQejvanaj New translation yast-tftp-server/master - Albanian
Duke inicializuar ...
3 weeks ago KristinaQejvanaj New translation yast-tftp-server/master - Albanian
Drejtoria duhet të fillojë me një shtypje (/)
dhe nuk duhet të përmbajë hapësira.
3 weeks ago KristinaQejvanaj New translation yast-tftp-server/master - Albanian
<p>Vini re se TFTP dhe FTP nuk janë të njëjta.</p>
3 weeks ago KristinaQejvanaj New translation yast-tftp-server/master - Albanian
<p> Përdorni këtë për të mundësuar një server për TFTP (protokoll i transferimit të parëndësishëm të skedarëve). Serveri do të fillohet duke përdorur xinetd. </p>
3 weeks ago KristinaQejvanaj New translation yast-tftp-server/master - Albanian
<p><big><b>Konfigurimi i një serveri TFTP</b></big></p>
Browse all project changes

Activity in last 30 days

Activity in last year